Juhlahumua Helsingin Taiteiden Yössä

2.9.2013

Anna Seppänen / Tukikummit ry (kuva: Karoliina Mäkelä)
Anna Seppänen / Tukikummit ry (kuva: Karoliina Mäkelä)
Runopyykkiä kuivumassa (kuva: Karoliina Mäkelä)
Runopyykkiä kuivumassa (kuva: Karoliina Mäkelä)
Johanna Sumuvuori (kuva: Karoliina Mäkelä)
Johanna Sumuvuori (kuva: Karoliina Mäkelä)
Kirjanmyyntipiste  (kuva: Karoliina Mäkelä)
Kirjanmyyntipiste (kuva: Karoliina Mäkelä)

Kymmenvuotias Rakkausrunot ry näkyi ja kuului jälleen Helsingin Taiteiden Yössä.  

Runoteltalla nähtiin varsin poikkeuksellista ohjelmaa, kun kymppisynttäreitään juhliva yhdistys julkaisi Nuoren Sydämellä 2013 –runokokoelman, jonka tiimoilta oli kutsuttu puhujiksi Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastolautakunnan puheenjohtajan Johanna Sumuvuori sekä hyväntekeväisyyskohteemme Tukikummit-säätiön edustaja Anna Seppänen. Kokoelmaa voi ostaa Books on Demandista sekä useimmista kotimaisista nettikirjakaupoista. Lue projektista lisää täältä.

Tilaisuudessa nimitettiin myös kaksi uutta kunnijäsentä, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana niin sivuston kuin itse yhdistyksenkin toiminnassa: Jani Teppo ja Pekka Lausas. Yhdistyksen aiemmat kunniajäsenet ovat www.rakkausrunot.fi runosivustomme grand old man Valde Aho sekä sivuston isä Tony Kammonen.  

Teltalla nähtiin laaja kirjo sivustolaisten runo- ja musiikkiesityksiä, runoiltiin interaktiivisesti yleisön kanssa, nähtiin open mic –yleisövuoroja, ripustettiin ”runopyykkiä”, tehtiin löytöjä runokirjakirppikseltä ja otettiin muistoksi runokortteja.