Rakkausrunot ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous

2.1.2014

Runosivustoa ylläpitävä Rakkausrunot ry on siirtänyt puheenjohtajan valinnan 15.12.2013 pidetyltä syyskokoukselta ylimääräiselle yhdistyksen kokoukselle, joka pidetään 1.2.2014. Siirto johtui siitä, että kokoukseen mennessä ei ollut yhtään vapaaehtoista puheenjohtajaehdokasta, joka olisi valmis ottamaan vastuun yhdistyksen ja siten myös runosivuston luotsaamisesta. Puheenjohtajan vastuu yhdistyksestä ja sen toiminnasta on suuri, mutta pesti on parhaimmillaan myös hyvin palkitseva.

Mikäli ylimääräisessä kokouksessa ei edelleenkään ole ehdokkaita puheenjohtajan tehtävään, eikä kokous voi valita puheenjohtajaa, yhdistyksen ainoa vaihtoehto on lopettaa toimintansa eli purkautua erillisessä ylimääräisessä kokouksessa. Tällöin loppuu myös www.rakkausrunot.fi runosivuston toiminta.

Puheenjohtajan kuten muidenkin hallituksen jäsenten tulee olla Rakkausrunot ry:n jäseniä. Yhdistyksen ulkopuolelta heitä ei voida sääntöjen ja yhdistyslain mukaan valita.

Nyt sinulla, aktiivinen runoilija, on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa sivuston tulevaisuuteen! Liity yhdistyksen jäseneksi ja tule mukaan yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen 1.2.2014 – yhdistyksen jäsenenä voit myös asettua ehdolle avoimiin hallituspaikkoihin tai yhdistyksen puheenjohtajaksi. Liittyessäsi jäseneksi saat tarkemmat tiedot kokouksesta. Mikäli olet jo yhdistyksen jäsen, olet jo vastaanottanut kokouskutsun, ja voit ilmoittaa kiinnostuksestasi hallituspaikkaa tai yhdistyksen puheenjohtajan tehtävää kohtaan  osoitteeseen pekka.halme@rakkausrunot.fi

Kohotetaan yhdessä katse kohti tulevaisuutta!