Nuoren sydämellä 2013

PROJEKTIN TAUSTA JA TAVOITTEET

Vuosi 2013 on yhdistyksemme 10 -vuotisjuhlavuosi, jonka keskiöön on nostettu nuoret runoilijat. Haluamme toimia vastuullisesti ja antaa oman panoksemme nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.

Kirjalle pyritään hankkimaan valtakunnallista näkyvyyttä, jotta sen sanoma tavoittaa mahdollisimman monia. Pyrimme tuomaan tutuksi myös toimintaamme; runosivustoa, joka on ilmainen kanava omien runojen julkaisuun ja samalla mahdollisuus löytää vertaistukea kirjoittamisharrastuksen parista.

 

Yhteyshenkilö: Reeta Lehtonen, reeta.lehtonen@rakkausrunot.fi

PDF-tiedostoNuoren sydämellä 2013 tapahtumajuliste.pdf (377 kB)
Tapahtumajuliste tulostettavassa muodossa. Laita esim. koulun tai nuorisotalon ilmoitustaululle!

NUOREN SYDÄMELLÄ 2013 -RUNOKIRJA

 

Nuoren sydämellä 2013 -projektin tavoitteena oli kannustaa nuoria kirjoittamaan ja tiedostamaan runouden tarjoamat mahdollisuudet itsensä ja tunteidensa ilmaisussa. Kutsuimme 12-18 -vuotiaat nuoret kirjoittamaan runoja siitä, millaista on olla nuori vuonna 2013. Runojen keräysaika oli maaliskuu 2013. Vastaanotetuista runoista koostettiin runokirja Nuoren sydämellä 2013, joka julkaistiin Helsingin Taiteiden yössä Kiasman aukiolla torstaina 22.8.2013 klo 18.30. 

Kirjamyynnin ja Nuoren sydämellä -projektin tuotot ohjataan Tukikummit -säätiölle nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.

Kirjan julkaisutilaisuudessa olivat vieraina poliitikko ja Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastolautakunnan puheenjohtaja Johanna Sumuvuori sekä Tukikummit -säätiön edustaja Anna Seppänen.

Runossa on voimaa, ja se voi olla vahva vaikuttamisen väline. Nyt julkaistu runokirja edustaa sitä, mitä nuoret ajattelevat elämästä ja yhteiskunnasta vuonna 2013.

 

Kirjatilaus

 

Tilaa Nuoren sydämellä 2013 -runokirja nyt ilman postikuluja 20 euron hintaan! Kirjoja on saatavilla yhdistyksen kautta rajoitettu erä. Postikuluttomuus koskee Suomeen toimitettavia tilauksia. 

Tilausohje:

Lähetä alla oleva lomake huolellisesti täytettynä ja maksa kirjatilauksesi:

Maksun saaja: Rakkausrunot ry

Tilinumero: FI5647491120008244

Kirjoita viestitietoon tilauslomakkeella ilmoitettu etu- ja sukunimi.

Kun suorituksesi näkyy tilillämme, postitamme kirjan sinulle. Toimitusaika on n. viikko maksun saapumisesta.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Nuoren sydämellä 2013 -runokirja. Saatavilla verkkokaupoista.