Ilmoittautuminen miittiin

Runoilijoiden kesämiitti 28-30.6.2019 Lohjalla

Pohjolantuvat Oy Lomamökit, Keloniementie 58, 08800 LOHJA

Lisätietoa miittipaikastamme

Ilmoittautumiset ja maksut 27.5.2019 mennessä.

Mikä miitti?

Rakkausrunot ry järjestää kirjoittajilleen kesä- ja pikkujoulumiittejä. Miitti on runoilijoiden ja lukijoiden kokoontuminen kirjoittamisen, samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja rennon yhdessä olemisen merkeissä.

Miittiin ovat tervetulleita ensisijassa sivustomme kirjoittajat ja heidän läheisensä.

Mukaan mahtuu tällä kertaa noin 20 yöpyjää + päiväkävijät ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Missä tapaamme, miten majoitumme?

Miittipaikka sijaitsee n. 17 km Lohjan keskustasta, 70 km Helsingistä ja 130 km Turusta. Miittipaikan lähelle, n. 2 km päähän, pääsee myös linja-autolla Helsingistä ja Lohjalta. Hirsimökki käsittää kolme huoneistoa, jotka on kaikki varattu meille. Jokaisessa huoneistossa on kaksi kahden hengen huonetta, ja lisäksi koko olohuoneen kokoisella parvella (jonne on kunnolliset, normaalit rappuset) on 4 sänkyä, 2 parven toisella reunalla ja 2 toisella.

Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta toki vain yhdeksikin päiväksi voi tulla mukaan.

Ruokailut järjestetään tällä kertaa tavallisuudesta poiketen. Salaattiainekset ja jälkiruuat tuodaan yhdistyksen puolesta samoin lauantain pääruoka. Lauantaina tarjolla tulee olemaan kermaperunoita ja oman valinnan mukaan kaasugrillillä valmistettuja naudan ulkofilepihvejä tai kanafilepihvejä. Perjantain pääruoka tilataan paikallisesta ravintolasta ja vaihtoehtoina on pitsa, kebab tai kanakebab. Molempien päivien ruokavalinnat tehdään ilmoittautumiskaavakkeella.

Ruokajuomat jokaisen pitää tuoda itse mukanaan.

Aamupalaan tarvittavat ainekset tuodaan myös yhdistyksen puolesta. Aamupalaa voi valmistaa klo 9 eteenpäin.

Osallistujia tulee olla molemmiksi päiviksi vähintään 10, jotta miitti toteutuu.

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja päivällisen valitsemiesi osallistumispäivien mukaan.

Ruokajuomien lisäksi hinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä - tuothan ne siis mukanasi.

Myöskään loppusiivous ei kuulu hintaan, joten siivoamme yhteiset tilat yhdessä.

Autoilija, mainitsethan ilmoittautumislomakkeella, jos voit tarjota kyydin perille omasta lähtöpaikastasi tai jostain matkan varrelta.

Mikäli olet kiinnostunut kimppakyydistä miittipaikalle, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella.

Miitin ohjelma

Miitissä ei ole tiukkaa aikataulua, vaan päiviä rytmittävät ruokailut ja yhdistyksen kevätkokous.

Huoneistoissa on saunat, ja uimaankin pääsee, hirsimökki sijaitsee ihan rannalla. Olimme samassa paikassa pikkujoulumiitissä viime marraskuussa ja halusimme nyt nähdä paikan myös kesällä.

Runoja varmasti tullaan yhdessäkin kirjoittamaan, joten kyniä ja paperia kannattaa ottaa mukaan. Osallistujat saavat myös ilomielin tuoda mukanaan kirjoitusinspiraatioita ja tärppejä aiempien miittien tapaan.

Huoneistoissa on hyvin varustellut keittiöt, joissa saa hyvin valmistettua ilta- ja välipaloja, jos nälkä yllättää miittihintaan kuuluvien ruokailujen välillä. Yhdistys tuo aamupalatarpeiden lisäksi sinappia ja ketsuppia, ja kahvia ja teetä voi valmistaa aina halutessaan.

Tapahtumaan liittyvät kysymykset ja toiveet voi esittää sähköpostitse:

runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi

Yhdistyksen kevätkokous pidetään miitin yhteydessä ja jäsenistö saa virallisen kokouskutsun.

RUOKAVALINNAT

Valitse yksi vaihtoehto per päivä ilmoittautumispäiviesi mukaisesti.

PERJANTAIN vaihtoehtoihin pääset TÄSTÄ

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pyritään huomioimaan. Muista ilmoittaa ne lisätiedoissa.

Laita lisätietoihin mahdollinen huonetoveritoive.

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistuminen tulee maksaa 27.5.2019 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksuja ei osallistujasta johtuvassa peruutustilanteessa palauteta.

Suorita osallistumismaksusi Rakkausrunot ry:n tilille FI56 4749 1120 0082 44. Mainitse viestiosassa nimimerkkisi ja nimesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Huvila
    Makuuhuone
    Olohuone
    Olohuone/ruokailutila
    Maisemakuva

Aikataulu on alustava, ja siihen voi tulla muutoksia ja/tai tarkennuksia lähempänä miittiä.

Perjantai 28.6.

- Klo 16 -> majoittuminen

- klo 18 päivällinen

Lauantai 29.6.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 14 Rakkausrunot ry:n kevätkokous

- klo 17 päivällinen

Sunnuntai 30.6.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 14 mennessä mökin siivous ja luovuttaminen

Rakkausrunot ry on päättänyt miittien ikärajaksi 18 vuotta. Yhdistys ei pysty ottamaan vastuuta alaikäisistä miitteilijöistä, vaikka he saapuisivat miittiin huoltajansa kanssa.           Tapahtumassa on tarkoitus runoilla, keskustella, kommentoida ja eläytyä aivan omana itsenään. Miiteissä on aina ilahduttavasti mukana mitä erilaisimpia persoonia, ja siksi keskustelut saattavat koskea rankkojakin aiheita, tunteet voivat purkautua monella tavalla, ja runoilun tiimellyksessä saatetaan nauttia myös alkoholia.                                       Mm. näiden syiden takia emme katso miittien voivan olla suunnattuja alaikäisille.