Ilmoittautuminen miittiin

Runoilijoiden kesämiitti 16 - 18.6.2023 Pälkäneellä

 

Kyllön Huvilat, Hepolahdentie 60-62, Pälkäne

Lisätietoa miittipaikastamme

  Ilmoittautumiset ja maksut 12.5.2023 mennessä.

   

  Mikä miitti?

  Rakkausrunot ry järjestää kirjoittajilleen kesämiittejä. Miitti on runoilijoiden ja lukijoiden kokoontuminen kirjoittamisen, samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja rennon yhdessä olemisen merkeissä.

  Miittiin ovat tervetulleita ensisijassa sivustomme kirjoittajat ja heidän läheisensä.

  Mukaan mahtuu tällä kertaa 19 yöpyjää + päiväkävijät ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

   

  Missä tapaamme, miten majoitumme?

  Miittipaikka sijaitsee n. 30 km Hämeenlinnasta, 135 km Helsingistä ja 170 km Turusta. Meille on varattuna kaksi isoa, hienoa hirsihuvilaa. Vuokraajan toiveesta yöpyjiä otettaisiin vain 19 henkilöä, vaikka tilaa olisi suuremmallekin määrälle. Toisessa Huvilassa on 5 makuuhuonetta 9:lle henkilölle ja toisessa 7 huonetta 10:lle - majoitamme siis 1-2 henkilöä per huone. Molemmissa huviloissa on isot oleskelutilat ja saunat, ja huvilat ovat Pintele-järven rannalla 100 m päässä toisistaan - käytössä on myös mm. soutuveneet. Suuremmassa huvilassa on astiasto 20 henkilölle, joten siellä syömme ja vietämme yhteistä aikaa.

  Lämpimät ruuat ja jälkiruuat toimittaa pitopalveluyritys Maaseutu Maistuu perjantaina huvilalle, joten lauantain ruoka lämmitetään itse. Salaattiainekset ja aamupalatarpeet tuodaan yhdistyksen puolesta. Ruokalista löytyy TÄSTÄ

  Ruokajuomat jokaisen pitää tuoda itse mukanaan.

  Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta toki vain yhdeksikin päiväksi voi tulla mukaan. Etusijalla ovat kuitenkin kahdeksi päiväksi tulijat, jos ilmoittautuneita on paikkoja enemmän.

  Osallistujia tulee olla molemmiksi päiviksi vähintään 10, jotta miitti toteutuu.

  Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja päivällisen valitsemiesi osallistumispäivien mukaan.

  Ruokajuomien lisäksi hinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä - tuothan ne siis mukanasi.  

  Myöskään loppusiivous ei kuulu hintaan, joten siivoamme yhteiset tilat yhdessä.

  Autoilija, mainitsethan ilmoittautumislomakkeella, jos voit tarjota kyydin perille omasta lähtöpaikastasi tai jostain matkan varrelta.

  Mikäli olet kiinnostunut kimppakyydistä miittipaikalle, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella.

   

  Miitin ohjelma 

  Miitissä ei ole tiukkaa aikataulua, vaan päiviä rytmittävät ruokailut ja yhdistyksen kokous. Lauantaille, kokouksen jälkeen, on myös suunniteltu leikkimielisiä kilpailuja, joihin ei tietenkään ole pakko osallistua, mutta halutessaan saa. Muun ajan voi käyttää miten haluaa - yhdessä muiden kanssa tai halutessaan vaikka yksin lepäilemällä.

  Runoja varmasti tullaan yhdessäkin kirjoittamaan, joten kyniä ja paperia kannattaa ottaa mukaan. Osallistujat saavat myös ilomielin tuoda mukanaan kirjoitusinspiraatioita ja tärppejä aiempien miittien tapaan. 

  Huoneistoissa on hyvin varustellut keittiöt, joissa saa hyvin valmistettua ilta- ja välipaloja, jos nälkä yllättää miittihintaan kuuluvien ruokailujen välillä. Pihoilta löytyy myös grillauspaikkoja. Yhdistys tuo aamupalatarpeiden lisäksi sinappia ja ketsuppia, sekä kahvia ja teetä, joita voi valmistaa aina halutessaan.

   

  Tapahtumaan liittyvät kysymykset ja toiveet voi esittää sähköpostitse:

  runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi

   

  Yhdistyksen kevätkokous pidetään miitin yhteydessä ja jäsenistö saa virallisen kokouskutsun.

   

  *
  *
  *
  *

  Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pyritään huomioimaan. Muista ilmoittaa ne lisätiedoissa. 

  Laita lisätietoihin mahdollinen huonetoveritoive.


   

  HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistuminen tulee maksaa 12.5.2023 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksuja ei osallistujasta johtuvassa peruutustilanteessa palauteta.

  Suorita osallistumismaksusi Rakkausrunot ry:n tilille FI56 4749 1120 0082 44. Mainitse viestiosassa nimimerkkisi ja nimesi.

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Kyllönsuu
  Kyllönportti
  Kyllönportin pihalta
  Sisätiloja
  Kyllönportin sauna
  Maisema illalla

  Aikataulu on alustava, ja siihen voi tulla muutoksia ja/tai tarkennuksia lähempänä miittiä.  

   

  Perjantai 16.6.

  - Klo 16 -> majoittuminen   

  - klo 18 päivällinen

   

   

  Lauantai 17.6.

  - klo 9 eteenpäin aamiainen

  - klo 14 Rakkausrunot ry:n kevätkokous

  - klo 15 leikkimielisiä kilpailuja (ei osallistumispakkoa)

  - klo 17 päivällinen

   

  Sunnuntai 18.6. 

  - klo 9 eteenpäin aamiainen

  - klo 16 mennessä mökin siivous ja luovuttaminen

   

  Rakkausrunot ry on päättänyt miittien ikärajaksi 18 vuotta. Yhdistys ei pysty ottamaan vastuuta alaikäisistä miitteilijöistä, vaikka he saapuisivat miittiin huoltajansa kanssa.           Tapahtumassa on tarkoitus runoilla, keskustella, kommentoida ja eläytyä aivan omana itsenään. Miiteissä on aina ilahduttavasti mukana mitä erilaisimpia persoonia, ja siksi keskustelut saattavat koskea rankkojakin aiheita, tunteet voivat purkautua monella tavalla, ja runoilun tiimellyksessä saatetaan nauttia myös alkoholia.                                       Mm. näiden syiden takia emme katso miittien voivan olla suunnattuja alaikäisille.