Ilmoittautuminen miittiin

Runoilijoiden kesämiitti 12 -14.6.2020 Pälkäneellä

Kyllön Huvilat, Hepolahdentie 60, Pälkäne

Lisätietoa miittipaikastamme

Ilmoittautumiset ja maksut 8.5.2020 mennessä.

Mikä miitti?

Rakkausrunot ry järjestää kirjoittajilleen kesä- ja pikkujoulumiittejä. Miitti on runoilijoiden ja lukijoiden kokoontuminen kirjoittamisen, samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja rennon yhdessä olemisen merkeissä.

Miittiin ovat tervetulleita ensisijassa sivustomme kirjoittajat ja heidän läheisensä.

Mukaan mahtuu tällä kertaa 19 yöpyjää + päiväkävijät ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Missä tapaamme, miten majoitumme?

Miittipaikka sijaitsee n. 30 km Hämeenlinnasta, 135 km Helsingistä ja 167 km Turusta. Meille on varattuna kaksi isoa, hienoa hirsihuvilaa. Vuokraajan toiveesta yöpyjiä otettaisiin vain 19 henkilöä, vaikka tilaa olisi suuremmallekin määrälle. Toisessa Huvilassa on 5 makuuhuonetta 9:lle henkilölle ja toisessa 8 huonetta 10:lle - majoitamme siis 1-2 henkilöä per huone. Molemmissa huviloissa on isot oleskelutilat ja saunat, ja huvilat ovat Pintele-järven rannalla 100 m päässä toisistaan - käytössä on myös mm. soutuveneet. Suuremmassa huvilassa on astiasto 20 henkilölle, joten siellä syömme ja vietämme yhteistä aikaa.

Lämpimät ruuat ja jälkiruuat toimittaa pitopalveluyritys Maaseutu Maistuu perjantaina huvilalle, joten lauantain ruoka lämmitetään itse. Salaattiainekset ja aamupalatarpeet tuodaan yhdistyksen puolesta. Ruokalista löytyy TÄSTÄ

Ruokajuomat jokaisen pitää tuoda itse mukanaan.

Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta toki vain yhdeksikin päiväksi voi tulla mukaan.

Osallistujia tulee olla molemmiksi päiviksi vähintään 10, jotta miitti toteutuu.

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja päivällisen valitsemiesi osallistumispäivien mukaan.

Ruokajuomien lisäksi hinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä - tuothan ne siis mukanasi.

Myöskään loppusiivous ei kuulu hintaan, joten siivoamme yhteiset tilat yhdessä.

Autoilija, mainitsethan ilmoittautumislomakkeella, jos voit tarjota kyydin perille omasta lähtöpaikastasi tai jostain matkan varrelta.

Mikäli olet kiinnostunut kimppakyydistä miittipaikalle, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella.

Miitin ohjelma

Miitissä ei ole tiukkaa aikataulua, vaan päiviä rytmittävät ruokailut ja yhdistyksen kevätkokous. Muun ajan voi käyttää miten haluaa - yhdessä muiden kanssa tai halutessaan vaikka yksin lepäilemällä.

Runoja varmasti tullaan yhdessäkin kirjoittamaan, joten kyniä ja paperia kannattaa ottaa mukaan. Osallistujat saavat myös ilomielin tuoda mukanaan kirjoitusinspiraatioita ja tärppejä aiempien miittien tapaan.

Huoneistoissa on hyvin varustellut keittiöt, joissa saa hyvin valmistettua ilta- ja välipaloja, jos nälkä yllättää miittihintaan kuuluvien ruokailujen välillä. Pihoilta löytyy myös grillauspaikkoja. Yhdistys tuo aamupalatarpeiden lisäksi sinappia ja ketsuppia, ja kahvia ja teetä voi valmistaa aina halutessaan.

Tapahtumaan liittyvät kysymykset ja toiveet voi esittää sähköpostitse:

runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi

Yhdistyksen kevätkokous pidetään miitin yhteydessä ja jäsenistö saa virallisen kokouskutsun.

*

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pyritään huomioimaan. Muista ilmoittaa ne lisätiedoissa.

Laita lisätietoihin mahdollinen huonetoveritoive.

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistuminen tulee maksaa 8.5.2020 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksuja ei osallistujasta johtuvassa peruutustilanteessa palauteta.

Suorita osallistumismaksusi Rakkausrunot ry:n tilille FI56 4749 1120 0082 44. Mainitse viestiosassa nimimerkkisi ja nimesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kyllönsuu
    Kyllönportti
    Kyllönportin pihalta
    Sisätiloja

Aikataulu on alustava, ja siihen voi tulla muutoksia ja/tai tarkennuksia lähempänä miittiä.

Perjantai 12.6.

- Klo 16 -> majoittuminen

- klo 18 päivällinen

Lauantai 13.6.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 14 Rakkausrunot ry:n kevätkokous

- klo 17 päivällinen

Sunnuntai 14.6.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 18 mennessä mökin siivous ja luovuttaminen

Rakkausrunot ry on päättänyt miittien ikärajaksi 18 vuotta. Yhdistys ei pysty ottamaan vastuuta alaikäisistä miitteilijöistä, vaikka he saapuisivat miittiin huoltajansa kanssa.           Tapahtumassa on tarkoitus runoilla, keskustella, kommentoida ja eläytyä aivan omana itsenään. Miiteissä on aina ilahduttavasti mukana mitä erilaisimpia persoonia, ja siksi keskustelut saattavat koskea rankkojakin aiheita, tunteet voivat purkautua monella tavalla, ja runoilun tiimellyksessä saatetaan nauttia myös alkoholia.                                       Mm. näiden syiden takia emme katso miittien voivan olla suunnattuja alaikäisille.