Ilmoittautuminen miittiin

Runoilijoiden pikkujoulumiitti 2 - 4.11.2018 Lohjalla

Pohjolantuvat Oy Lomamökit, Keloniementie 58, 08800 LOHJA

Lisätietoa miittipaikastamme

Ilmoittautumiset ja maksut 27.9.2018 mennessä. HUOM: lisäilmoittautumisia otetaan nyt 12.10.2018 asti, maksu heti ilmoittautumisen yhteydessä:

Mikä miitti?

Rakkausrunot ry järjestää kirjoittajilleen kesä- ja pikkujoulumiittejä. Miitti on runoilijoiden ja lukijoiden kokoontuminen kirjoittamisen, samanhenkisten ihmisten tapaamisen ja rennon yhdessä olemisen merkeissä.

Miittiin ovat tervetulleita ensisijassa sivustomme kirjoittajat ja heidän läheisensä.

Mukaan mahtuu tällä kertaa noin 22 yöpyjää + päiväkävijät ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Missä tapaamme, miten majoitumme?

Miittipaikka sijaitsee n. 17 km Lohjan keskustasta, 70 km Helsingistä ja 130 km Turusta. Miittipaikan lähelle, n. 2 km päähän, pääsee myös linja-autolla Helsingistä ja Lohjalta. Hirsimökki käsittää kolme huoneistoa, jotka on kaikki varattu meille. Jokaisessa huoneistossa on kaksi kahden hengen huonetta, ja lisäksi koko olohuoneen kokoisella parvella (jonne on kunnolliset, normaalit rappuset) on 4 sänkyä, 2 parven toisella reunalla ja 2 toisella.

Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta toki vain yhdeksikin päiväksi voi tulla mukaan.

Pitopalvelu tuo päivälliset mökille ja aamupalaan tarvittavat ainekset tuodaan yhdistyksen puolesta. Aamupalaa voi valmistaa klo 9 eteenpäin koska tahansa.

Osallistujia tulee olla molemmiksi päiviksi vähintään 10, jotta miitti toteutuu.

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja päivällisen valitsemiesi osallistumispäivien mukaan. Päivällinen sisältää kaksi lämmintä ruokaa (toinen liha- ja toinen kala- tai kana- ruoka), salattiainekset, leivät, levitteet, ruokajuomat ja jälkiruuan.

Hinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä - tuothan ne siis mukanasi.

Myöskään loppusiivous ei kuulu hintaan, joten siivoamme yhteiset tilat yhdessä.

Autoilija, mainitsethan ilmoittautumislomakkeella, jos voit tarjota kyydin perille omasta lähtöpaikastasi tai jostain matkan varrelta.

Mikäli olet kiinnostunut kimppakyydistä miittipaikalle, mainitsethan asiasta ilmoittautumislomakkeella.

Miitin ohjelma

Miitissä ei ole tiukkaa aikataulua, vaan päiviä rytmittävät ruokailut ja yhdistyksen syyskokous.

Huoneistoissa on saunat, ja uimaankin voi mennä jos tarkenee. Huoneistoissa on myös takka, joten makkaran grillaaminenkin iltapalaksi onnistuu.

Runoja varmasti tullaan yhdessäkin kirjoittamaan, joten kyniä ja paperia kannattaa ottaa mukaan. Osallistujat saavat myös ilomielin tuoda mukanaan kirjoitusinspiraatioita ja tärppejä aiempien miittien tapaan.

Huoneistoissa on hyvin varustellut keittiöt, joissa saa hyvin valmistettua ilta- ja välipaloja, jos nälkä yllättää miittihintaan kuuluvien ruokailujen välillä. Yhdistys tuo aamupalatarpeiden lisäksi sinappia ja ketsuppia, ja kahvia ja teetä voi valmistaa aina halutessaan.

Tapahtumaan liittyvät kysymykset ja toiveet voi esittää sähköpostitse:

runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi

Yhdistyksen kevätkokous pidetään miitin yhteydessä ja jäsenistö saa virallisen kokouskutsun.

*

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot pyritään huomioimaan mahdollisimman tarkasti. Muista ilmoittaa ne lisätiedoissa.

Laita lisätietoihin mahdollinen huonetoveritoive.

Muista ilmoittaa lisätiedoissa myös, kummaksi yöksi tulet (pe-la vai la-su), jos olet valinnut vain yhden majoitusyön.

HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistuminen tulee maksaa 27.9.2018 mennessä. Tämän jälkeen osallistumismaksuja ei osallistujasta johtuvassa peruutustilanteessa palauteta.

HUOM: lisäilmoittautumisia otetaan nyt 12.10.2018 asti, maksu heti ilmoittautumisen yhteydessä!

Suorita osallistumismaksusi Rakkausrunot ry:n tilille FI56 4749 1120 0082 44. Mainitse viestiosassa nimimerkkisi ja nimesi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Huvila
    Makuuhuone
    Olohuone
    Olohuone/ruokailutila
    Maisemakuva

Aikataulu on alustava, ja siihen voi tulla muutoksia ja/tai tarkennuksia lähempänä miittiä.

Perjantai 2.10.

- Klo 16 -> majoittuminen

- klo 18 päivällinen

Lauantai 3.10.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 14 Rakkausrunot ry:n syyskokous

- klo 17 päivällinen

Sunnuntai 1.7.

- klo 9 eteenpäin aamiainen

- klo 14 mennessä mökin siivous ja luovuttaminen

Rakkausrunot ry on päättänyt miittien ikärajaksi 18 vuotta. Yhdistys ei pysty ottamaan vastuuta alaikäisistä miitteilijöistä, vaikka he saapuisivat miittiin huoltajansa kanssa.           Tapahtumassa on tarkoitus runoilla, keskustella, kommentoida ja eläytyä aivan omana itsenään. Miiteissä on aina ilahduttavasti mukana mitä erilaisimpia persoonia, ja siksi keskustelut saattavat koskea rankkojakin aiheita, tunteet voivat purkautua monella tavalla, ja runoilun tiimellyksessä saatetaan nauttia myös alkoholia.                                       Mm. näiden syiden takia emme katso miittien voivan olla suunnattuja alaikäisille.