Jäsenyys

Me olemme tukeneet runosivuston uudistusta korotetulla jäsenmaksulla v. 2013:

mare, Mystis, Enkelinsisko, Aikio, Rakastunut mies, Vipero, Keltaruusu. Epuli, Alisha Mariel, Kameliontti, Kauris, Antracon, Godis, Reeta, Haamukyynel, Samuel J. Hackley, ninotska, Ma-ppi, Shakitar, Puuhevonen, Grobbelaar, Anjuska, Neito68, Aleksandra S. Heihin voit käydä tutustumassa runosivuston puolella. 

Rakkausrunot ry:n jäsenet ovat halutessaan voineet tukea runosivuston uudistustyötä maksamalla korotetun jäsenmaksun. Julkaisemme kaikkien vähintään kaksinkertaisen jäsenmaksun maksaneiden runoilijoiden nimet. Mikäli haluat tukea projektia, voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi ja maksaa normaalin jäsenmaksun sijasta kannatusjäsenmaksun. 

Kiitämme myös kaikkia sivustouudistusta pienemmillä summilla tukeneita!

 

Rakkausrunot ry huomioi jäsenensä monella tapaa.

 

Rakkausrunot ry:n jäsenenä voit

  • osallistua yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin ja asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen

  • mainostaa runokirjaasi runosivustolla
  • saada teostesi tiedot Runot.fi-sivuston kirjastoon

  • osallistua runoillasi yhdistyksen järjestämiin runonäyttelyihin ja antologioihin

  • osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin

  • tukea tärkeää kirjoittamisharrastusta edistävää toimintaamme.

 

Rakkausrunot ry:n jäsenenä saat esim.

  • runoilijanimimerkkisi eteen punasydämen, jolla erotut runosivustolla sekä mahdollisuuden lisätä profiilikuva runosivustolle omaan profiiliisi  

  • tallennustilaa runosivustolla peräti 1500 runolle

  • alennuksia yhdistyksen tapahtumista, kuten miittien osallistumismaksut, kirjoittajakurssien osallistumismaksut, jne.

Uudistuneella rakkausrunot.fi- sivustolla saat myös kaikki muokkausvaihtoehdot  käyttöösi ja "Runopoimintoja jäseniltä" - otsikon alla esitellään sinunkin runojasi.

 

Haluaako yrityksesi tai yhteisösi tukea toimintaamme?

Rakkausrunot ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka pyrkii kehittämään ja tukemaan kirjoitusharrastusta. Näkyvin ja keskeisin toimintamme muoto on runosivusto www.rakkausrunot.fi, jonka suurin käyttäjäryhmä ovat nuoret ja nuoret aikuiset.

Pyrimme toiminnallamme ylläpitämään kannustavaa ja vuorovaikutteista kirjoitusympäristöä, johon jokainen on tervetullut. Järjestämme myös tapaamisia, joiden avulla kirjoittajiemme on mahdollista tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme kirjoittajillemme myös kirjoittajakoulutusta ja kirjallisuusiltoja.

Rakkausrunot ry tukee kirjoitusharrastusta ja luo mahdollisuuksia.

Mikäli haluat lisätietoa toiminnastamme tai sen tukemisesta, otathan yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan: raija.tuominen(at)rakkausrunot.fi